I lager. 1-3 dagars leveranstid.

Bricka - Black

225 kr

Bricka.

Svart  bakgrund med text  "Love is the new black". På baksidan texten "Hello, nice to see you" 

Denna storlek på bricka kallas ofta frukostbricka. Det beror på att det får lagom plats med en god frukost för 1. Tex en skål med bär, en mugg med te och en smörgås. Naturligtvis funkar den lika bra till fika eller mellis.
Denna svarta lite mer dramatiska variant passar dessutom perfekt att servera drinkar eller några glas kall champagne på. Den roliga texten blir sen en bra ingång till en diskussion i minglet. Säkert har flera av damerna den lilla svarta på sig......

Mått: 27 x 20 cm.

Brickan är tillverkad i Sverige av noggranna hantverkare med fingertoppskänsla. Brickan är tillverkad i eko-vänlig formpressad björk och har en skyddande matt melamiyta.  Motivet printas med högkvalitativa bläckstråleskrivare på ett FSC®-certifierat papper.
FSC-märkt MDF (Medium Density Fibreboard).
Vit baksida.

Skötselråd:
Brickan kan diskas i maskin men det sliter på ytan så vi rekommenerar ändå att du diskar för hand. Du vill ju att den ska vara lika fin länge eller hur. Oftast räcker det att torka av med en fuktad trasa. Använd tex våra disktrasor som du hittar här.

Svensktillverkad.
Design av Kraam by Anilla.

Vi har valt att samarbeta med Åry för tillverkning av denna bricka. De har lång erfarenhet, jobbar med kvalitet och är ett miljömedvetet val. Åry använder nämligen en märkning på sina produkter som garanterar att råvaran som har använts till den färdiga produkten är spårbar och kommer från certifierade leverantörer. FSC® (Forest Stewardship Council®) är en oberoende, internationell medlemsorganisation som arbetar för ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både miljö och människa. En global standard reglerar hanteringen av råvaran gällande avverkning, skydd av djur- och växtliv i området samt arbetsförhållanden. De höga kraven som måste uppfyllas inom respektive område ser till att skogen brukas på ett hållbart sätt för att kunna nyttjas även av våra kommande generationer.
Årys certifieringsnummer: TUEV-COC-001057 .
Årys licensnummer: FSC-C137102.